Over ons

De familie Mosselmans vierde begin 2014 haar 50ste verjaardag als zelfstandig tussenpersoon in bank en verzekering. Al die jaren is de familie gekend in Rode en omstreken als betrouwbare en servicegedreven adviseurs. Sinds 1999 start Patrick Mosselmans aan het roer van het kantoor.

De klant staat centraal, wij kennen elkaar dan ook zeer goed. Dat is een belangrijk troef om telkens het juiste advies te geven.
Vandaag bieden wij onze klanten en geïnteresseerden een aantal extra functionaliteiten op onze website waarmee we onze klantgerichte aanpak nog eens extra in de verf willen zetten.

De site biedt voortaan immers niet alleen de mogelijkheid om allerlei (product)info op te zoeken, nuttige documenten te raadplegen, prijsoffertes te vragen en online een schadegeval in te dienen maar laat ook toe om uw eigen polissen te raadplegen, indien nodig uw persoonlijke gegevens aan te passen en de stand van zaken in een dossier op te volgen. U zal het met ons eens zijn dat dit een nieuwe stap betekent inzake onze klantvriendelijke en professionele manier van werken.
Natuurlijk blijven we u verder op dezelfde gedreven wijze van dienst voor al uw verzekeringen en bankzaken. Wij blijven trouw aan onze ruime kantooruren met een openstelling in de week van 09u00 tot 12u15 en van 14u00 tot 17u00, behalve op maandagnamiddag en donderdag waar we op afspraak werken en een openstelling op zaterdagmorgen.

Ook buiten de kantooruren komen we graag bij u langs. Bij ons bent u immers geen nummer. We spreken elkaar van mens tot mens. Als kantoorhouder van ons Crelan bankkantoor en als onafhankelijk verzekeringsmakelaar kunnen we dan ook de formule aanbieden die best bij u past, zowel op het vlak van verzekeringen maar zeker ook inzake financiële bemiddeling.

Het statuut van onafhankelijk makelaar biedt bovendien nog meer voordelen: wij helpen u objectief mee in de keuze van de juiste polis, maar ook wanneer u spijtig genoeg, toch met één of andere schade of ongeval wordt geconfronteerd. Wat dat laatste betreft, gaan wij er prat op dat we steeds langs komen bij schade en op die manier een vlotte afhandeling garanderen. Indien nodig volgen we zelfs mee de expertise op!

Natuurlijk kunnen we u ook professioneel bijstaan inzake het volledig financieel beheer. Wij zorgen voor een fiscale optimalisatie van uw verzekerings- en beleggingsportefeuille, en bieden u ook de mogelijkheid om uw volledig vermogensbeheer aan ons toe te vertrouwen met kennis van zaken. U ziet het : bij ons kan u terecht voor een totale financiële en materiële bescherming van u en uw gezin.

Ons team

PatrickBarbaraKaneSandra

Bankzaken en kredieten

Crelan bank

Dat het kantoor Mosselmans met Crelan samenwerkt is geen toeval. Crelan richt zich als bank in hoofdzaak tot particulieren en kleine ondernemingen.  Crelan heeft niet de nadelen van een grootbank: klanten zijn geen nummers.

Maatwerk

Wij kennen alle klanten bij de voornaam, niet omdat we al te familiair willen zijn, maar vooral omdat we elkaar goed kennen. Dat is een belangrijk voordeel als wij de klant maatwerk willen leveren in plaats van kant-en-klare oplossingen. Tevreden klanten vandaag zijn onze norm, tevreden klanten over 10 of 20 jaar zijn onze doelstelling. Daar werken we iedere dag opnieuw aan.

Kredietverlening

Kantoor Mosselmans is van oudsher erg vertrouwd met kredietverlening, en in het bijzonder met de fiscale optimalisatie ervan: u betaalt niet alleen de laagste intrest, maar geniet ook maximale belastingvoordelen.

“We spelen zo goed mogelijk onze rol om de relatie tussen klant en bank optimaal te laten verlopen,”
zegt Patrick Mosselmans. “Zo houden we iedereen tevreden.”

Verzekeringen in functie van de klant

Groot aanbod

Het kantoor Mosselmans biedt de meest verscheiden verzekeringspolissen aan. Het kantoor vertrekt echter niet vanuit het aanbod van polissen, maar vanuit het profiel van de klant. Welke risico’s moeten afgedekt worden, en op welke manier?

Pakketten

Patrick Mosselmans biedt ook pakketten aan, waarbij de premies betaald worden via maandelijkse domiciliëring, zonder bijkomende kosten. Dat is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Vele klanten maken daarvan gebruik.

Schaderegeling

“Een goede en vlotte schaderegeling. Dat is voor ons heel belangrijk,” zegt Patrick Mosselmans. “Dat is echt een punt waarop we ons kunnen bewijzen.” Ook bij de verzekeringen komt fiscale optimalisatie, het stokpaardje van Patrick Mosselmans, naar boven. Denk maar aan pensioensparen en levensverzekeringen, of aan het vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen.